Mozogj, sportolj fájdalom nélkül!

Gyere el hozzánk mozgásanalízisre, ahol kiderítjük panaszaid okát, és kijelöljük az utad a fájdalommentes mozgás felé.

Mozgásanalízis

Pontos képet kapsz panaszaid okáról és az azt követő kezelésekről

Testtartáselemzés

Mozgásminta szűrés

Diagnózis állítás

Kezelés kiválasztása

Tanácsok otthoni kezeléshez

Azonnali fájdalom csillapítás

Milyen panaszok esetén fordulj hozzánk

Fájdalommentes élet három lépésben

Mozgásátvilágítás

Feltárja a mozgásszervi rendellenességek okát, az esetleges aszimmetriákból fakadó problémákat

Diagnózis állítás

A teljes mozgásátvilágítás után, a kapott eredményekből gyógytornászunk megállapítja a probléma forrását és a gyógyuláshoz vezető leghatékonyabb terápiát

Kezelések

Fizioterápiás, vagy manuálterápiás kezelések személyre szabva a felállított diagnózisnak megfelelő ütemtervben

Vezető fizioterapeutánk

Dienes Viktória

A legfontosabb szakmai alapelvem, amit vallok, hogy nincs leküzdhetetlen probléma. Ám a mozgásszervi panaszok hátterének, gyökerének feltérképezése mindig kulcsfontosságú, és a páciens egyéni igényeinek figyelembe vétele szintén a rehabilitáció alapját kell képeznie, amennyiben elégedett vendégeket szeretnénk. Évek óta azért képzem magam hazai és nemzetközi továbbképzéseken, fórumokon, hogy tudásom legjavát adhassam pácienseimnek, naprakészen válaszolhassak és minél korszerűbb rehabilitációt alkalmazhassak munkám során. Alapvetően a funkcionális tréninget helyezem munkám középpontjába, a funkcionális rehabilitációt tartom a legtöbb esetben célravezetőnek, és ezt egészítem ki szükség szerint manuálterápiás és egyéb kezelési metódusokkal.

A másik fontos alapelvem a megfelelő kommunikáció a hozzám forduló páciensekkel. Hiszem, hogy ha elég időt szánunk rá, hogy a vendégünk megértse panaszainak forrását, és a tervezett kezelés menetét, akkor sokkal nagyobb esélyünk van mielőbbi gyógyulásra, és a beteg kooperációjára, mint ha ezt elbagatellizálnánk.
Együttműködés. Határozottság. Odaadás. Elkötelezettség és szakmai alázat. A határok feltérképezés, és néha pengeélen táncolás. Ezek jellemeznek elsődlegesen. És az, hogy ez a szakma számomra tényleg szerelem.

Tedd meg az első lépést!

Testtartáselemzés

Mozgásminta szűrés

Diagnózis állítás

Kezelés kiválasztása

Tanácsok otthoni kezeléshez

Azonnali fájdalom csillapítás

Rólunk mondják

Sokféle problemával voltam már náluk és már az első gyógytorna, vagy manuálterápia után múltak a fájdalmaim, több kezelés után pedig teljesen megszűntek.”

Jansik Szilárd 23 éves, vízilabdázó (FTC)

Gerincműtét utáni rehabilitáció következő lépcsőjének választottam az R-med Fiziót. Nem csalódtam. A terem tökéletesen felszerelt, gyógytornászom tökéletesen felkészült”

Kálmán , 51 éves ügyvezető igazgató, hobbi maratonfutó

Egyetlen foglalkozáson se éreztem, hogy „csak” egy vagyok a sok páciens közül. Minden egyes alkalommal azt érzem, hogy a foglalkozásokon csak én számítok”

István project manager

Itt keress minket!

R-med Performance LAB

Cím: 1012 Budapest, Márvány utca 17.

Flex Gym 2. emelet. GPS: 47.495847, 19.024169

Share This