Órarend és jelentkezés

Próbáld ki edzéseinket!

Tapasztald meg saját bőrödön is egyedi eszközparkunk és módszereink hatékonyságát. Hívd meg barátaidat is és gyertek edzeni!

AZ ALÁBBI FIZETÉSI MÓDOKAT VÁLASZTHATOD NÁLUNK

Bankkártyás fizetés

Készpénzes fizetés

Fizetés átutalással

Elakadtál? SEGÍTÜNK!

Elakadtál? SEGÍTÜNK!

Keress minket!

+36 1 309 7706

E-mail: Itt írhatsz nekünk GYIK: Olvasd el mások kérdéseit

Mindbody Web

Válaszd ki, hogy melyik óratípusunkra szeretnél jelentkezni, válassz egy időpontot az alábbi órarendek használatával és kattints a SIGN UP gombra, majd ezután egy rövid regisztráció után máris részt vehetsz a kiválasztott órán!

[hc-hmw snippet=”orarend”]

Mobilról, kényelmesen

MAD-CON edzésre jelentkezz mobilról! Tölts le egy appot, és jelentkezz óráinkra pár kattintással, másodpercek alatt!

Keresd meg a MINDBODY alkalmazást az App Store-ban, vagy a Play Áruházban és telepítsd telefonodra!

Az alkalmazásban keresd meg az R-med Performance LAB-ot, majd jelentkezz a Neked megfelelő időpontra!

Telefonod naptárjában látni fogod, melyik időpontra jelentkeztél. Nincs több dolgod, várunk az edzésen!

Segítséget az app letöltéséhez és használatához az alábbi pontok alatt találsz.

1. pont Töltsd le az App Store-ból (iPhone), vagy a Play Áruházból a MINDBODY CONNECT alkalmazást és telepítsd a mobilodra.

2. pont Indítsd el a MINDBODY CONNECT alkalmazást és regisztrálj be egyszer e-mail címed és adataid megadásával.

3. pont Indítsd el a MINDBODY CONNECT alkalmazást, és a keresőbe írd be az R-med szót, majd nyomd meg a keresés gombot.

4. pont Jelöld be az R-med Performance LAB-ot kedvencnek, hogy legközelebb már ne kelljen keresgélned.

5. pont Gördíts le az oldal alsó részén található Upcoming classes (közelgő órák) blokkra, és ott klikkelj a VIEW ALL (mutasd mindet) opcióra.

6. pont Válaszd ki a számodra megfelelő időpontot és jelentkezz fel a “Sign Up” gomb megnyomásával. A kiválasztott óra automatikusan bekerül a telefonod naptárába is.

Mindbody elérése

Innen azonnal letöltheted a Mindbody appot, amivel pár érintéssel, másodpercek alatt tudsz regisztrálni óráinkra, bárhol, bármikor, kényelmesen, mobilodról:


Vagy jelentkezz óráinkra webes felületről az alábbi linkre kattintva:

majd belépés után a CLASSES menüpontot kiválasztva.

FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL

fiz_bankkartya Ez a legegyszerűbb és legkényelmesebb fizetési módunk. Nincs más dolgod, mint a Mindbody rendszerben megadni az adataidat, és akár mobiloddal is fizethetsz és jelentkezhetsz ezdézseinkre.

MIT KELL TENNED?

1., Válaszd ki órarendünkből a megfelelő időpontot/időpontokat! 2., A SIGN UP gombra kattintva töltsd ki a regisztrációs adatlapot, vagy jelentkezz be már meglévő felhasználóddal! 3., Ha már voltál nálunk, válaszd ki, hogy jegyet/bérletet akarsz-e venni, majd add meg bankkártya adataidat és a rendszer el fogja menteni, így legközelebb automatikusan ezt a kártyát terheli majd, ha újra akarsz időpontot foglalni. FONTOS: A MINDBODY 100%-ig biztonságos rendszer, világszerte 40.000 cég használja, több millió kliens adatait tárolja biztonságosan. 5., A megadott mail címedre fogsz kapni tőlünk egy visszaigazolást, mely tartalmazza a legfontosabb tudnivalókat. 6., Gyere el, érezd jól magad és eddz úgy, ahogy mindig is akartál!   Vissza az időpontokhoz

FIZETÉS KÉSZPÉNZBEN

fiz_keszpenz 2015 júniusától elérhetővé tettük a készpénzes fizetési módot is. Helyszíni árainkról érdeklődj a +36 1 309-7703 számon, vagy a segítség@rplab.hu címen.

MIT KELL TENNED?

1., Válaszd ki órarendünkből a megfelelő időpontot/időpontokat! 2., A SIGN UP gombra kattintva töltsd ki a regisztrációs adatlapot, vagy jelentkezz be már meglévő felhasználóddal! Ha elakadsz, vagy nincs internet kapcsolat a közelben, hívj minket bátran a +36 1 309-7703 telefonszámon munkaidőben, vagy írj nekünk a segitseg@rplab.hu címre! 3., Ha már voltál nálunk, döntsd el, hogy jegyet/bérletet akarsz-e venni. FONTOS: kiszámolt pénzt hozz magaddal, mert edzőinknél nincs váltópénz. Ha nem vagy biztos az összegben, hívj minket bátran! 4., Gyere el, fizesd be a pénzt edzőnknél és eddz úgy, ahogy mindig is akartál! Vissza az időpontokhoz

FIZETÉS ÁTUTALÁSSAL

fiz_transfer Lehetőség van utalásos fizetésre is, ugyanis a nem dombornyomott bankkártyákat sajnos nem fogadja el a Mindbody rendszere.

MIT KELL TENNED?

1., Ha még nem tetted volna meg, mindenképp regisztrálj a Mindbody rendszerében a fentebb leírt módon. Ha elakadsz, vagy nem vagy internetközelben, hívj minket bátran a +36 1 309-7703 telefonszámon. 2., Döntsd el, hogy jegyet, vagy bérletet szeretnél vásárolni! Ha nem vagy biztos az összegben, hívj minket és segítünk. 3., Az alábbiak szerint utald el a megfelelő összeget számlánkra: Név: R-med Kft. Bankszámlaszám: 11100908-10886775-01000003 Közlemény: saját neved + szolgáltatástípus (pl. Kovács István – TRX Strong bérlet) 4., 1 munkanapon belül jóváírjuk jegyed/bérleted a rendszerben 5., A jóváírásról értesítünk és le fogod tudni foglalni a megfelelő időpontokat. Vissza az időpontokhoz

Share This